Polední menu na středu 13.11.

Informace pro zákazníky-alergiky: po dle nových norem a předpisů u každého jídla upozorňujeme na druh obsahujících surovin-alergenů a výrobků z nich, které jsou uvedené v závorkách pod určitým číslem* : 1-obiloviny obsahující lepek, 2-korýši,3-vejce,4-ryby,5- arašidy,6-sojové boby, sója 7-mléko,8-všechný druhy ořechů,9-celer,10-hořčice,11-sezam,12-oxid siři
Polévky
Gulášová (1) 30,-
Hovězí vývar s čerstvou zeleninou a játrovými knedlíčky (1) 30,-
Polední menu 1. Gulášová (1)
Vepřová kotletka, šunka, vejce, hranolky, tatarská omáčka, zel. obloha (1,3,7)
moučník 139,-
Polední menu 2. Hovězí vývar s čerstvou zeleninou a játrovými knedlíčky (1)
Pečená kýta na česneku a zázvoru, špenát, BK (1,3,7)
moučník 119,-
Hotová jídla
150 g Vařené hovězí zadní, smetanovo-křenová omáčka, HK (1,3,7) 99,-
150 g Vepřová kotletka po srbsku, rýže (1,3,7) 99,-
150 g Pečená kýta na česneku a zázvoru, špenát, BK (1,3,7) 99,-
Cmunda po kaplicku (domácí bramborák, zelí, uzené maso) 99,-
150 g Smažený hermelín, hranolky, tatarská omáčka, zel. obloha (1,3,7) 99,-
150 g Biftečky po kozácku, hořčice, kečup, hranolky, tatarská omáčka, zel. obloha (1,3,7) 99,-
150 g Restované žampiony na čerstvých bylinkách, vařený brambor, bylinkový dresink, zel. obloha (1,3,7) 99,-
Kuchař nabízí
150 g Krůtí steak zapeč. s cuketou, rajčaty a mozarellou, opeč. brambor ve slupce s dresinkem, zeleninová obloha (1,7) 139,-
150 g Kuřecí steak na roštu, hranolky, tatarská omáčka, zel. obloha (1,3,7) 129,-
200 g Variace smažených řízků (kuřecí, vepřový), vařený brambor, tatarská omáčka, zel. obloha (1,3,7) 129,-
150 g Vepřová kotletka, šunka, vejce, hranolky, tatarská omáčka, zel. obloha (1,3,7) 129,-
150 g Dalmatská roštěná, gril. brambor, švestková omáčka, zel. obloha (1,3,7) 139,-